A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Purgel Zoltán a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte az időközi választást

Nagy fölénnyel, több mint 64 %-al Purgel Zoltán nyerte az időközi önkormányzati választást, Tata 3. számú egyéni választókerületében. 

Tata Város Helyi Választási Bizottsága 2017. október 15-re tűzött ki időközi választást a 3. számú egyéni választókerületben, miután a körzet korábbi képviselője Nágel Balázs lemondott mandátumáról. A szavazók vasárnap négy jelöltre voksolhattak, közülük Purgel Zoltán, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte a választást.

Purgel Zoltán 35 éve él Tatán, feleségével és kisfiával a Május 1. úton lakik, így a körzet életében nap mint nap személyesen is részt vesz. Társasházkezeléssel foglalkozva mintegy 800 tatai háztartás mindennapjait kíséri figyelemmel, segítve az ott élők problémáinak megoldását. Az elmúlt években komoly tapasztalatot szerzett a tataiak, és szűkebb környezetében élők mindennapjairól, hiszen munkájából adódóan folyamatos, személyes kapcsolattartás során segít a lakóközösségek tagjainak aktuális problémáit megoldani, felmerülő igényeiket gyorsan és hatékonyan kezelni. Korábbi sajtótájékoztatóján Purgel Zoltán hangsúlyozta:- a körzetben kiemelten fontosnak tartja a jövőben új parkolók kialakítását, a játszótér megkezdett fejlesztésének folytatását, és mindenekelőtt a visszatérő források miatt a Május 1. úti épületek víztelenítésének mielőbbi rendezését. Hozzátette:- nemcsak a választókörzetért, hanem Tata egészéért elhivatottságot érez, hiszen a városrész fejlődése az egész várost szolgálja.

A választást követő sajtótájékoztatón Michl József polgármester elsőként gratulált a képviselő-testület új tagjának, kiemelve, hogy bár a részvétel alacsony volt ( a szavazásra jogosultak 26,19%-a járult az urnákhoz), a nagy arányú győzelem a Fidesz-KDNP szavazók töretlen bizalmát mutatja.

Purgel Zoltán megköszönte a választók támogatását, valamint minden segítőnek a kampány során végzett munkáját, mellyel hozzájárultak a győzelemhez.