A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Rendkívüli ülésen szavaztak a képviselők

Rendkívüli ülésre gyűlt össze Tata Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Városháza dísztermében, november 15-én. Az ülésen négy napirendi pontban született döntés.

A napirendi pontok között szerepelt egy pályázat benyújtása műszakpótlék igénylésére a Tatai Kistérségi Időskorúak Otthona intézményére vonatkozóan. Ezzel kapcsolatban az ülést követő sajtótájékoztatóján Michl József polgármester elmondta: - a Belügyminisztérium szociális területen kiírt egy pályázati lehetőséget, műszakpótlék igénylésére. Ennek benyújtásához képviselő-testületi döntésre van szükség, melynek határideje indokolta a rendkívüli ülés összehívását.

Emellett önkormányzati ingatlanokkal kapcsolatos tulajdonosi kérdésekről is tárgyaltak a képviselők, év végéhez közeledve ingatlanértékesítési pályázati kiírások határidejének módosításairól születtek döntések három ingatlan esetében: az Ady Endre u. 9. szám, egy ipari parki telek, és a Fürdő utca 2. szám alatti épületre vonatkozóan. Az ülésen végül egy humánszolgáltatáshoz kapcsolódó előterjesztésről szavaztak, két tatai óvoda alapító okirata, és egy szabályozási terv módosításával kapcsolatban.

Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének következő, rendes ülésére a hónap utolsó szerdáján kerül majd sor.