A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

A magyar sajtó napja alkalmából találkoztak a térség újságírói Tatán

A hagyományokhoz híven Michl József polgármester idén is kötetlen beszélgetésre hívta a megyei média képviselőit március 14-én a magyar sajtó napja alkalmából, a Pikant Étterembe.

 

A városvezető minden év márciusában ezzel a találkozóval mond köszönetet azoknak a szakembereknek, akik színvonalas munkájukkal az elmúlt esztendőben is segítették Tata Város Önkormányzatának kommunikációját.

Michl József a helyszínen úgy nyilatkozott: - ezzel a szerény gesztussal szeretnék megköszönni a sajtó képviselőinek az egész elmúlt évi munkát, mellyel hitelesen és részletesen tudósítanak a tatai eseményekről, az itteni gondokról, kérdésekről és örömökről egyaránt. A helyi médiával kapcsolatban a polgármester kiemelte: - a tataiak számos forrásból tájékozódhatnak a helyi hírekről, a napilapok mellett tudósít városunkról egy megyei rádió, a Tatai Televízió, a kéthetente megjelenő kifejezetten tatai Városkapu újság, és az egyre népszerűbb, negyedévente megjelenő Tatai Patrióta Közéleti magazin. Emellett a tata.hu weboldalon és városunk közösségi oldalán is napról napra frissülő tartalmakat és beszámolókat találnak az olvasók.

A találkozón a térségünkben dolgozó újságírók, televíziós, rádiós szakemberek, és az írott sajtó munkatársai osztották meg egymással tapasztalataikat.