Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

TASZŐSZOMA – részvételi lehetőség szovátai képzőművészeti táborban tatai diákoknak

Erdélyi testvérvárosunk, Szováta önkormányzata idén második alkalommal rendezi meg művészeti táborát 12-18 éves tatai, szőgyéni, szovátai és magyarkanizsai gyerekek illetve fiatalok számára. (A résztvevő települések nevéből ered a tábor TASZŐSZOMA elnevezése.)

A táborozásra 2018. augusztus 20.-26. -ig kerül sor, helyszín: a szovátai Teleki Oktatási Központ. A táborozók szakavatott mesterek irányításával továbbfejleszthetik a különféle képzőművészeti technikákban eddig szerzett jártasságukat és változatos szabadidős programokban vehetnek részt.

Tata Város Önkormányzata pályázatot hirdet a táborozás tatai résztvevőinek kiválasztására.

(A tatai résztvevők augusztus 20-án, hétfőn utaznak el Szovátára különjárati autóbusszal és 26-án, vasárnap érkeznek haza. A táborozásban való részvétel – beleértve az utazás költségeit is – ingyenes. Minden résztvevő számára utas baleset- és poggyászbiztosítást köt Tata Város Önkormányzata.)

Várjuk azon tatai gyerekek és fiatalok jelentkezését, illetve pályázatát, akik szívesen részt vennének a tábor munkájában.

A jelentkezők pályázati anyagának a következőket kell tartalmaznia:

  • 3 db tetszőleges témájú, méretű és technikájú alkotás, melyet a pályázó saját kezűleg készített – akár kifejezetten erre az alkalomra, akár az elmúlt tanév során (Kérjük, hogy minden alkotáson tüntessék fel a pályázó nevét!)
  • Kézzel írt, legfeljebb 1 oldal (A/4) terjedelmű motivációs levél, melyben a pályázó bemutatkozik és leírja, hogy miért szeretne a táborozásban részt venni. (Kérjük, hogy a levél végén pontosan tüntessék fel a pályázó nevét, életkorát, iskoláját, lakcímét, valamint valamelyik szülője/gondviselője nevét és telefonszámát!)

A három alkotást és a motivációs levelet tartalmazó pályázatokat 2018. július 25-én, szerdán 16 óráig várjuk a városháza polgármesteri titkárságára. (Tata, Kossuth tér 1. Telefon: 34/588-611)

A pályázat eredményéről legkésőbb 2018. augusztus 1-én, szerdán értesítjük a pályázókat, a motivációs levélen feltüntetett szülői telefonszámon. A pályázatként benyújtott alkotásokat kérésre visszaadjuk.

Tata, 2018. július 2.

 

Tata Város Önkormányzata