A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Ismét nagy sikert aratott a Vízkereszt-napi koncert

Tata Város Önkormányzata és a Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. szervezésében január 6-án a Güntner Aréna Városi Sportcsarnokban  rendezték a „Vízkereszt vagy amit akartok” elnevezésű hagyományos, évindító városi koncertet.

 

A farsangi időszak kezdetét jelentő Vízkereszt-napi koncert idén is nagy sikert aratott, a sportcsarnokban zsúfolásig megteltek az ülőhelyek. Az eseményen Michl József mondott köszöntőt, hangsúlyozva, hogy az új esztendő  beköszöntével mindannyian ismét kaptunk 365 napot arra, hogy jót tegyünk, jó döntéseket hozzunk, és legyen miért hálásnak lennünk. Tata polgármestere hozzátette: ha mindannyian képesek leszünk többet és jobbat tenni a közösségünk építéséért az elkövetkező hónapokban, akkor 2019 biztosan egy szép éve lesz Tatának is.

A program műsorvezetője Jenei Márta volt, fellépett a Menner Bernát AMI vonószenekara Szabóné Major Mariann, és az iskola összevont zenekara Belső Máté vezetésével. Közreműködött a Kőkúti Általános Iskola Fazekas utcai Tagintézményének Kicsinyek kórusa Szabó Imréné, valamint a Menner Bernát AMI Leánykara Schmidt Mónika vezetésével, és a Menner Bernát AMI Fúvószenekara Belső Máté vezetésével. Ezt követően a Magyar Honvédség 25. Klapka György Lövészdandár Zenekarának műsorát hallhatta a közönség, Balázs Attila vezényletével.

Tata Város Önkormányzata szeretettel hívja és várja a tataiakat következő eseményére január 26-án szombaton 17:00 órakor, a Magyary Zoltán Művelődési Központba, ahol a  magyar kultúra napja alkalmából a Kenderke Református Alapfokú Művészeti Iskola művészeti együtteseinek előadását láthatja majd a közönség.