A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Ismét lehet pályázni a sportösztöndíjra

A „Viator” sportolói ösztöndíjra pályázatot nyújthat be minden tatai sportegyesületben sportoló személy vagy tatai sportegyesületből induló sportoló, aki olimpiai sportágban válogatott  kerettag és a pályázat benyújtásának napján nem múlt el 30 éves.

 

Az ösztöndíj mértéke bruttó 40 000 Ft havonta.     

A díj megállapítására a pályázatot az érintett sportegyesület vezetőjének ajánlásával a pályázó sportolónak Tata Város polgármesteréhez kell benyújtania. A pályázatnak tartalmaznia kell az ösztöndíjra javasolt személy nevét, személyi adatait, lakcímigazolását, elért eredményeit, valamint az indokolást.

A sportolói ösztöndíjra vonatkozó jogosultságot Tata Város polgármestere állapítja meg. A jogosultság megállapítása esetén a támogatást a Tatai Közös Önkormányzati Hivatal minden hónap 15-éig utalja a jogosult bankszámlájára. Az ösztöndíj folyósítását az érintett sportegyesület indokolással ellátott kérelmére a polgármester szüneteltetheti, megszüntetheti.

További információ: Tatai Közös Önkormányzati Hivatal, Izsáki Zsuzsanna humánszolgáltatási ügyintéző, telefon: 34/588-664, e-mail: civil@tata.hu.

Az ösztöndíj pénzügyi fedezetét az EFOP – 1.5.2-16-2017-00043 Humán szolgáltatások fejlesztése Magyary Zoltán mintajárásában című projekt keretén belül biztosítja az önkormányzat.