A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

XVII. Farsang Kupa Tatán március 2-án!

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Tata és Környéke Régiója és Egyesülete 2019-ben is szeretettel invitál minden gasztronómia iránt érdeklődőt hazánk legnagyobb és legszínesebb szakmai versenyére, a Farsang Kupa Országos Gasztronómiai Bajnokságra március 2-án (szombaton), 12:00 és 17:00 óra között a Güntner Aréna Városi Sportcsarnokba.

Az idén már 17. alkalommal megrendezésre kerülő eseményen közel 160 felnőtt és tanuló versenyző érkezik az ország minden pontjáról megtöltve az egész csarnokot szakács, cukrász, felszolgáló, pék és koktélos szakmákban. A helyszínen olyan gasztronómiai munkákkal találkozhatunk, melyeket kivételes és egyedi készítésüknek köszönhetően, többnyire csak versenyeken vagy különleges eseményeken láthatunk.

A versenyprogramban szakács, cukrász, pék, felszolgáló /pincér - terítési és  Cocktail verseny szerepel. A Farsang Kupa évek óta Magyarország rangos megmérettetései közé tartozik, a versenyzők egy része már világversenyeken is dobogós sikereket ért el.

A rendezvény helyszíne: Güntner Aréna Városi Sportcsarnok Tata, Május 1. út. – Kőkúti Iskola mellett.

A hivatalos megnyitó a nagyközönség számára 12:00 órakor, az eredményhirdetés 17:00 órakor kezdődik a kiállítócsarnokban.

A verseny megtekintése minden érdeklődő számára ingyenes!