A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Idén is szavazhatunk a Mindennapok Hőseire Tatán!

Az elmúlt két évben nagy sikere volt városunkban a „Mindennapok Hősei” díjnak és szavazásnak. A Tata és Térsége Civil Társulás idén újra megszervezi az akciót, melyről február 26-án tartottak sajtótájékoztatót.

A szervezők 2019 tavaszán ismét egy nagyszabású szavazásra hívják Tata polgárait, közösségeit, hogy elismerésünket fejezhessük ki azon embertársaink iránt, akik elhivatottságuk, jellemességük, tenni akarásuk révén tiszteletet vívtak ki környezetükben munkájukkal, tevékenységükkel.

A sajtótájékoztatón Domonkos Ágnes a Tata és Térsége Civil Társulás elnöke elmondta: - mint minden évben, most is nagy izgalommal várják, hogy mennyire lesznek fogadóképesek a tataiak az akcióra egyéni, és közösségi szinten  egyaránt. Továbbra is érvényes az a javaslat, hogy egy-egy jelölt győzelme érdekében érdemes összefogni, és közösségeknek, baráti társaságoknak, családoknak együtt szavazni a saját hősük érdekében. Domonkos Ágnes kiemelte, ebben az évben a kategóriák tekintetében változás történt, a korábbi közigazgatás kategóriát ugyanis felváltotta az oktatás, amely lényegesen nagyobb területet érint egyéni és intézményi téren egyaránt.

Az idei szavazásnál tehát az öt kategórián belül, kategóriaváltás történt. A közigazgatási kategóriát az oktatás váltja fel, melletti pedig a civil szektor, az egészségügy, a szociális terület, és a honvédelem kategóriákban adhatjuk le voksainkat.

A szavazatokat papír alapon előre nyomtatott szavazócédulákon, az alábbi helyeken lehet leadni:

Magyary Zoltán Művelődési Központ,

 Polgármesteri Hivatal,

Tourinform Iroda,

Piarista Rendház,

valamint a szakmai területek adott intézményeiben.

Online szavazni a www.mindennapokhosei.hu

 oldalon a városok közül Tatát választva lehet.

A Mindennapok Hősei szavazás 2019. március 1-től március 14-ig tart!

A díjátadásra ünnepélyes keretek között március 22-én 16:00 órakor kerül sor a Menner Bernát Alapfokú Művészeti Iskolában.

A február végi sajtótájékoztatón Michl József polgármester úgy nyilatkozott: - annak az életnek van igazán értelme, amelyben a puszta létnél többet teszünk, alkotunk, teremtünk, a teremtőkre pedig nagy szükség van. A Tata és Térsége Civil Társulás által szervezett szavazással ilyen teremtőket ismerünk el, akik által tovább erősödik a közösségünk. A mindennapok hősei azok, akik szeretik a másik embert, és ez a szeretet a tetteikben nyilvánul meg – fogalmazott a városvezető.

A Mindennapok Hőse cím elsősorban erkölcsi elismerést jelent, emellett azonban a győztesek évről-évre ajándékokat is kapnak az akció támogatóinak jóvoltából. A támogatók köre folyamatosan bővül, de a Tata és Térsége Civil Társulás még várja különböző díjak – elsősorban szolgáltatások –felajánlását olyan tatai vállalkozóktól, akiknek fontos, hogy elismerjük a köztünk és értünk dolgozókat, a mi mindennapjaink hőseit!

Tatán is élnek hősök!

Köztünk járnak, értünk dolgoznak, minket szolgának!

Ismerjük meg őket, ismerjük el őket!

Szavazzon 2019-ben is a Mindennapok Hőseire!