Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Előadássorozatot indít a tatai CSAKPont

Tavaly augusztus óta működik Tatán a Család és Karrier Pont, amely a volt piarista rendház épületében várja a családokat, édesanyákat, s azokat a nőket, akik szeretnének újra visszakerülni a munka világába.

A CSAKPont létrejöttének és működésének célja, hogy a térségben élő nők családi, társadalmi és munkaerő-piaci szerepeinek összeegyeztetését elősegítse, népszerűsítve az anyák foglalkoztathatóságát és atipikus munkavégzését. Az elmúlt hónapokban a helyszínen folyamatosan zajlottak a különböző programok, tájékoztatók, tanácsadások - akár személyre szólóan is, és van már olyan hölgy, akinek a CSAKPont segítségével sikerült újra munkát találnia.

A Család és Karrier Pont munkatársai szeretnék bővíteni szolgáltatásaikat, ezért idén tavasszal egy előadássorozatot indítanak el  „Egészséges Élet” címmel. A programsorozat nyitó előadására felkérésüket örömmel fogadta el Dr. Lakos Ildikó gyermekorvos, aki a szezonális gyerekbetegségekről és gyógymódokról fog beszélni március 25-én hétfőn 11:00 órától.

Az előadásra minden érdeklődőt, anyukákat, apukákat nagyszülőket és a család bármelyik tagját szeretettel várják a szervezők a tatai CSAKPont-ban.

 

CsatolmányMéret
Kép ikon Egészséges élet előadás-plakát.jpg2.07 MB