Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Folytatódik a forrás által okozott károk helyreállítása a Május 1. úton

Tatán, a Május 1. úton a Magyar Közút Nonprofit Zrt. folytatja a feltörő forrás által okozott károk helyreállítását. Május 17-én pénteken és május 18-án, szombaton az elkészült szivárgórendszer melletti burkolatot javítják az időjárástól függően.

 

A kivitelezési munkák idejére a Május 1. út és Komáromi utca csomópontjában jelzőőrök irányítják a csomópont forgalmát, a Május 1. út 2×1 sávon lesz járható. A burkolatjel festési munkákat várhatóan május 20. és 31. között végzik szakaszosan egy-egy forgalmi sáv zárása mellett.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! Az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

A korlátozások és a kivitelezési munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság.