Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Újra bővül a GEDIA

2006 óta folyamatosan fejlődik a tatai ipari parkban található GEDIA Hungary Kft.

A kezdetben 3500 négyzetméteres gyártóterület az utóbbi 13 évben az ötszörösére nőtt.
Az autóipari fém karosszéria elemeket gyártó cég jelenleg majdnem 15.000 négyzetméteren folytatja tevékenységét. Igaz, a jelenlegi 1818 négyzetméteres  bővülés kis lépésnek tűnhet, de a jövőbeli fejlődés szempontjából fontos mérföldkő. Az új terület lehetővé teszi, hogy az év elején megnyert új üzletek helyet kapjanak, és a gyáron belüli logisztikai folyamatok optimalizálása is megvalósuljon.

A május 28-i csarnokavató ünnepség keretén belül a cég ügyvezetője Szabó Éva szimbolikusan átnyújtotta az elkészült terület kulcsát a termelés és a logisztika vezetőinek, arra kérve őket, hogy legjobb tudásuk szerint építsék benne tovább a cég jövőjét megalapozó termelési és logisztikai folyamatokat.

A rendezvényen beszédet mondott Michl József Tata polgármestere, aki nagy örömmel fogadta annak a cégnek a további bővülését, melynek munkáját kezdettől fogva figyelemmel kíséri. A polgármester kiemelte, hogy mind a tatai mind pedig a kistérségben élő családok számára nagyon fontos, hogy olyan megbízható, családbarát cég, mint a GEDIA előremutató fejlesztéseket végezzen, ezzel hosszú távú perspektívát nyújtva a térségben élőknek.

A GEDIA jövőbe vetett hitét mi sem bizonyítja jobban, mint a rendezvény keretén belül az ügyvezető igazgató asszony és a polgármester úr által közösen elültetett kőrisfa, mely a folyamatos növekedést szimbolizálja. A rendezvény vendégei között voltak az építésben részvető partnerek is, akik évek óta segítik minőségi munkájukkal a cég bővülését. Ügyvezető igazgató asszony a rendezvényen kihangsúlyozta, hogy a fejlődés azt mutatja, hogy a GEDIA csapata együtt, közös erővel biztos jövőt képes építeni. Ezért lehetnek a GEDIA-sok büszkék magukra.

(Szöveg: GEDIA Hungary Kft.)