A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Pályázatírás és pénzügyi képzési napok Tatán

A tudásközpontú város c. helyi fejlesztési stratégia megvalósításához

A tatai helyi közösség a fenti címmel projektgeneráló és projekttervező képzést tart a TOP 7.1.1-16-2017-00117 (CLLD) azonosító számú, a Tudásközpontú Város c. projekt keretében a közeljövőben megjelenő felhívásokra készülő projektek tervezésének segítésére.

A pályázatírás képzés célja, hogy a résztvevők elsajátítsák az Európai Unió forrásaihoz, alapjaihoz kapcsolódó alapvető ismereteket és pályázatírási technikákat, gyakorlati készségszintjén pedig begyakorolják a hatékony módszereket, amelyek alapján képesek lesznek sikeres pályázati dokumentációt készíteni az uniós és hazai támogatások lehívására. A részvevők nem csupán elméleti ismereteket sajátítanak el, hanem komplex pályázati dokumentáció összeállítására is képessé válnak a gyakorlatban, melynek meg kell majd felelnie a vonatkozó helyi felhívásban leírt elvárásoknak, valamint a fent megnevezett stratégia célkitűzéseinek.

A 6 alkalomból álló képzési programban a helyi felhívásokra benyújtható, kész pályázatok elkészítését segítjük az érdeklődők számára.

A program során foglalkozunk:

  • a pályázatkészítés menete, módszertana
  • pályázatkészítés a gyakorlatban (példák, mintapályázat, esettanulmány)
  • a pályázatkészítés fortélyai
  • a Széchenyi 2020 irányelveinek, útmutatásainak megismertetése

A képzési program minden érdeklődő számára nyitott.

A képzés helyszíne: PIARISTA RENDHÁZ 2890 Tata, Tanoda tér 5/a.

Az első alkalom időpontja: 2019. július 29.