A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Segítő gondoskodás a Tatai Kistérségi Időskorúak Otthonában

A Tatai Kistérségi Időskorúak Otthonában élőknek nagy öröm, hogy a vírus miatti bezártságban is kapnak kintről biztató, gondoskodó üzeneteket. Április 22-én három figyelmességgel is segítették az otthon biztonságát.

 

 

 

A Martonka Imre által létrehozott „Segítsünk, hogy segíthessenek” Facebook csoport, megkérdezve, hogy mire van szükségünk korábban egy hűtőgépet adományozott a Fényes fasori otthonnak, most pedig egy mosógéppel ajándékozta meg a Kocsi utcai otthonunkat, hogy óvatosságból külön tudjuk mosni azokat a textíliákat, amelyeket az otthont kényszerűségből (kórházi kezelés, dialízis) elhagyó és visszatérő lakóink viseltek, s így a ruházattal se hurcoljuk be a ragályt.

KÖSZÖNJÜK!

Szűcs Attila Bokodról, nem csak édesanyjának küldött csomagot. Szerény lehetőségeit túlhaladóan vásárolt az intézménynek tisztító és fertőtlenítő szereket, illetve jó minőségű védőkesztyűket.

KÖSZÖNJÜK!

A Rollmaster Kft. nevében Bottyán Péter ügyvezető úr az izolációs helyiségek zsiliprendszerének kialakítását segítette, profi nyílászáró anyagokkal.
Köszönjük a Tatai Városgazda Nonprofit Kft.-nek is a precíz és gyors kivitelezést!

KÖSZÖNJÜK!

A Tatai Kistérségi Időskorúak Otthona