A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Felhívás - VIII. Barlang/Grotta kiállítás

A Kuny Domokos múzeum nyolcadik alkalommal rendezi meg a Barlang/Grotta kiállítást Tatán a Törökkori átjáróban 2020. augusztus 1. és augusztus 15. között.

A kiállítás idei témája: Belső fény

A kiállításra jelentkezhetnek 40 évnél fiatalabb professzionális képzőművészek és a művészeti egyetemek hallgatói (MKE, PTE MOME, NyME…) festménnyel, grafikával, szoborral, installációval. A kiállítás meghívásos és szabad beadásos rendszerben kerül megrendezésre. A korábbi kiállítók meghívottként szerepelhetnek korhatár nélkül. Jelentkezni július 10-ig lehet e-mailben.

Kérjük a jelentkezők küldjenek a torokkorikiallitas@gmail.com e-mail címre maximum 5 db képet JPG formátumban (1 M-5M), címmel, mérettel, technikával és készítési évvel együtt, és egy rövid szakmai önéletrajzot. A kiállítandó képek mérete ne haladja meg az 1 m x 1 m-t. A pályázat eredményéről, a képek leadásáról, és a megnyitó pontos idejéről mindenkit e-mailben értesítünk. A képeket kiállításra kész állapotban kérjük leadni. A kiállítás anyagából katalógus készül.

A kiállítási anyagok gyűjtése Budapesten (helyszínt később egyeztetünk a kiállítókkal), Zalaegerszegen és Tatán a Vármúzeumban lesz.

A legjobb alkotók a következő évben lehetőséget kapnak önálló kiállításra a Vármúzeumban.

A korábbi Barlang/Grotta kiállításokon résztvevőknek nem kell önéletrajzot küldeniük, elég a kiállításra szánt munkákat elküldeni.

Megkérünk mindenkit, hogy tartsák be a jelentkezési határidőt, mert idén a vírus miatt csak későn tudtuk elkezdeni a szervezést!

Jelentkezési határidő 2020. július 10.

További információ:

Kövesdi Mónika

Kammerlohr-Kováts László 70/318 - 6311.

torokkorikiallitas@gmail.com