A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

25 éves lett a Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság

A GINOP 5.1.3-16-2017–00176 azonosítószámú, 57,88 millió forintos európai uniós, vissza nem térítendő támogatás segítségével sikeresen megvalósult projekt céljainak megfelelően az alacsony iskolai végzettségű és alacsony általános kompetenciákkal rendelkezők számára folyamatos továbbképzési, művelődési lehetőséget biztosítunk a térségben.

Ennek megfelelően kijelenthetjük, hogy a Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság 25 évnyi kulturális munkája során felhalmozott szellemi tudást, szakmai tapasztalatot a lehető legszélesebb körben kívánjuk kamatoztatni. Tata és környékének teljes lakosságát igyekszünk informálni, ismeretekhez juttatni közművelődési feladataink ellátásával, alapfokú számítógép-kezelői tanfolyamot, valamint angol és német nyelvű tanfolyamokat biztosítunk. Programjaink alkalmával természetvédelmi értékeinket bemutató programsorozatot és a történelmi előadásokat szervezünk, vallás-, irodalom- és művészettörténet, környezetvédelem, falusi turizmus, biogazdálkodás, klímavédelem, fenntarthatóság és számos más témakörben. A járási hivatalok foglalkoztatási osztályain álláskeresők tájékoztatását és munkába állásuk teljes körű segítését végezzük. A Komárom-Esztergom Megyei Éghajlat-változási platform és a Komárom-Esztergomi Virtuális Erőmű Program csatlakozott tagjaként a klímavédelem és környezettudatosság területén is tevékenykedünk.

Hisszük, hogy az általunk felvállalt oktató, képző, ismeretterjesztő és közösségfejlesztő összetett munkánkkal névadónk méltó szellemi utódjává tesszük népfőiskolánkat.

További információkért keressen minket: www.mznt.hu; e-mail: info@mznt.hu; telefon: +3630/2902062.

(Bihari Eszter)