Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Tata Városáért kitüntetés ezüst fokozatában részesült Görözdiné Vojnits Klára

Tata Város Önkormányzat Képviselő - testülete 2020-ban  a Tata Városáért kitüntetés ezüst fokozatát adományozta  Görözdiné Vojnits Klárának, a Tatai Kincseskert Óvoda vezetőjének, aki az elismerést augusztus 20-án a Kossuth téren megrendezett városi ünnepségen vette át.

Görözdiné Vojnits Klára az oktatás-nevelés területén végzett empatikus és kreatív óvodapedagógiai tevékenységéért, magas szakmai színvonalú munkásságának elismeréseképpen részesült a kitüntetésben.

Görözdiné Vojnits Klára a Brunszvik Teréz Óvóképző Főiskolán szerzett óvodapedagógusi oklevelet, majd a Tessedik Sámuel Főiskola Gyógytestnevelői szakán diplomázott.

2011-től vezeti a Tatai Kincseskert Óvodát, hat éve annak tagintézményét is, a Tatai Szivárvány Óvodát. A közelmúltban fejeződtek be a tagintézményben a korszerűsítési munkálatok, melyeket folyamatosan figyelemmel kísért és felügyelt. Magas szintű szaktudással irányítja mindkét óvoda gyermeknevelő munkáját. Neki köszönhető, hogy a szakember ellátottság kiemelkedő szintű, az intézmény rendelkezik főállású gyógypedagógussal, gyógypedagógiai asszisztensekkel, óvodapszichológussal. A gyermekek érdekét mindenek fölé helyezi. Minden helyzetben korrekt, empatikus magatartást tanúsít a szülők irányába, és ugyanezt várja el munkatársaitól is. Fontos számára az esélyegyenlőség biztosítása, a sajátos nevelési igényű és hátrányos helyzetű gyermekek integrált nevelése és fejlesztése. Több mozgásfejlesztő programot valósított meg, az óvoda udvarán a mezítlábas ösvényt felnőttek és gyermekek egyaránt nagyon kedvelik.

Az elismeréshez szeretettel gratulálunk, további szép sikereket, jó egészséget kívánunk!