A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Tata Városáért kitüntetés bronz fokozatában részesült Domai János

Tata Város Önkormányzat Képviselő - testülete 2020-ban a Tata Városáért kitüntetés bronz fokozatát adományozta Domai Jánosnak, a Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság munkatársának, aki az elismerést augusztus 20-án a Kossuth téren megrendezett városi ünnepségen vette át.

Domai János odaadó munkája, közösségszervező tevékenysége elismeréseképpen részesült a kitüntetésben.

Domai János pályáját eladóként kezdte, majd üzletvezető lett. Ezt követően a Magyar Honvédség 25. Klapka György Lövészdandár kötelékében lövegjavító-logisztikusként dolgozott,  végül kulturális területen kezdett tevékenykedni, először, mint kulturális közfoglalkoztatott. 2018 óta a Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság személyügyi ügyintézőjeként dolgozik.

A népfőiskola mindennapjainak meghatározó szereplője, hiszen a munkaügyi feladatokon túl a társaság által szervezett programok, előadások, képzések megvalósulásának, a termek berendezésén, a vendégek fogadásán, a fotózáson, a tagsággal való kapcsolattartáson át az eseményekről szóló elszámolások elkészítéséig aktív résztvevője. Munkájával nagyban hozzájárul a népfőiskola, így Tata közéleti tevékenységének magas színvonalához.

Az elismeréshez szeretettel gratulálunk, további szép sikereket, jó egészséget kívánunk!