A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Újra megjelent a Tatai tudományos ismeretterjesztő, kompetenciafejlesztő-, képző és szemléletformáló programok támogatása elnevezésű pályázati felhívás

A TOP-7.1.1-16 (CLLD) konstrukció keretében újra megjelent a Tata Helyi Akciócsoport Tatai tudományos ismeretterjesztő, kompetenciafejlesztő-, képző és szemléletformáló programok támogatása című (TOP-7.1.1-16-H-117-4 kódszámú) helyi pályázati felhívás.

A felhívás a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program 7. prioritásához kapcsolódik, amelynek átfogó célja kísérleti jelleggel, integrált és programalapú fejlesztések megvalósítása városi szinten a helyi közösségek részvételének és tudatosságának fokozása, a helyi társadalmak megújítása, valamint a helyi és közösségi alapú gazdaság fejlesztése érdekében. E cél elérésének a TOP 7. prioritáshoz kapcsolódó eszköze a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégia (HKFS) megvalósítása.

A felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 65 833 333 Ft. Jelen felhívás forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

Jelen helyi felhívás keretében a helyi támogatási kérelmek benyújtására 2 ütemben van lehetőség:

  • az első ütemben 2020. év november 30. napig beérkezett pályázatok,
  • a második ütemben 2020. év december 29. napig beérkezett pályázatok kerülnek értékelésre.

A pályázati dokumentáció letölthető a csatolmányból: