Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Újévi üdvözlet Gerlingenből

Dirk Oestringer, testvérvárosunk, Gerlingen polgármestere levélben küldte el újévi üdvözletét Tatának, melyet az alábbiakban olvashatnak. A járványhelyzet miatt Gerlingenben elmaradt a tervezett újévi fogadás, így az érdeklődők online tekinthetik meg Dirk Oestringer üzenetét.

 

Kedves Hölgyem, Uram, Gerlingen kedves barátai és vendégei!

Jó, egészséges és reményteli 2021-es évet kívánok Önöknek. A pandémia és távolságtartás mentes időkben Gerlingen városa normális esetben újévi fogadásra invitálja Önöket a Stadthalléba. Ennek a programja a polgármester újévi beszédéből, valamint zenei és egyéb kulturális műsorszámokból áll, melyeket helyi művészek és szervezetek adnak elő. A pandémia miatt már tavaly ősszel – csakúgy, mint Strohgäu többi városának, illetve önkormányzatának – le kellett mondanunk a 2021-es újévi fogadást a Stadthalléban.

Ezért újdonsággal állunk elő a 2020-2021-es évek fordulójának alkalmából. Egy digitális séta keretében elviszem Önöket a 2020-as és 2021-es év kiemelt várospolitikai helyszíneire. Zenére is számíthatnak.

Gerlingen polgármestereként természetesen nagyon készültem az én első „igazi” új évi fogadásomra, a sok beszélgetésre és személyes kontaktusra. Ugyanakkor az is fontos számomra, hogy a pandémia ellenére felidézzük az elmúlt évet, az év eseményeit és azokat a célokat, amelyeket sikerült elérnünk, és előre tekintünk az új évre is: milyen döntések és kihívások várnak ránk, milyen új vagy befejezésre váró projektjeink lesznek, illetve vannak.

A videó 2021. január 17-től elérhető a következő linken és a város közösségi média csatornáin: www.gerlingen.de/Neujahrsempfang. 

Annak érdekében, hogy az internet hozzáféréssel nem rendelkező polgártársaink is részt vehessenek ezen az újévi fogadáson, a videót rövid magyarázatokkal ellátott képes formában összegezzük a Gerlinger Anzeiger 2021. január 22-i számában.

Minden jót és jó egészséget az új évre! Maradjanak egészségesek. Remélem, hogy elnyeri tetszésüket a videó.  

Üdvözlettel:

Dirk Oestringer

polgármester