A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Online segítségnyújtás az iskolai közösségi szolgálat teljesítéséhez

Az Erzsébet Ifjúsági Alap Nonprofit Kft. 2021. március 24-én szerdán 10:00 – 16:00 óra között, első alkalommal rendezi meg az Iskolai Közösségi Szolgálat (IKSZ) szakmai nap és börze online rendezvényt.

 

A program életre hívásának célja a pandémiás helyzetben megfelelő, releváns információhoz juttatni a fiatalokat és az őket fogadó szervezeteket, intézményeket az 50 órás iskolai közösségi szolgálat teljesíthetőségével kapcsolatban. A szervezők szeretnének lehetőséget biztosítani arra, hogy a témával kapcsolatos elengedhetetlen tudnivalók átadásán túl, a járványhelyzetben kialakult tapasztalatokat megismerhessék az érdeklődők. Céljuk, hogy a hasznosítható, adaptálható tapasztalattal bíró szervezetek bemutathassák a folyamataikat, jó gyakorlataikat, ezáltal segítve azokat a közösségeket, ahol az igény megjelent, de még nem találtak megoldást közösségi szolgálat alternatív, vagy online módon történő megvalósítására.

A programon a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezési határidő: 2021. március 23. kedd 16.00 óra.

További információk és a tervezett program itt érhető el: http://unp.hu/hirek/iskolai-kozossegi-szolgalat-a-pandemias-idokben-oke-de-hogyan