A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Jelentős érdeklődés kíséri a TATA SZÍVE Tervpályázatot – már 48-an regisztráltak hivatalosan

Tata Város Önkormányzata országos építészeti tervpályázatot írt ki TATA SZÍVE elnevezéssel. A tervpályázat célja, hogy a tervezők újragondolják a városunk központjában lévő Magyary Zoltán Művelődési Központ és a volt  rendelőintézet épületét, valamint a Várkanyarban elhelyezkedő környező közterületeket. A tervpályázat a mögöttünk álló hetekben komoly érdeklődést váltott ki a hazai építészek körében.

 

Az önkormányzat az országos tervpályázat szakmai anyagát és a közbeszerzési felhívását 2021. február 26-án készítette el, majd a pályázat a közbeszerzési értesítőben történő megjelenéssel vált hivatalossá. Az elmúlt hetekben kiemelkedő országos szakmai érdeklődés kísérte a pályázatot, mellyel kapcsolatban az önkormányzat két helyszíni bejárást is szervezett, ezeken közel 50-en vettek részt, és az elmúlt hét végéig a pályázatra már 48-an regisztráltak hivatalosan. A hivatalos regisztráció a pályázaton való részvétel feltétele, ezért ez a szám azt is jelzi, hányan érdeklődnek komolyan a tervezési feladat iránt. Ez a regisztrációs szám természetesen még tovább növekedhet, az elektronikus formában feltöltött pályaművek benyújtásának határideje 2021. május 10.

A tervpályázatot tartalmazó weboldalt  az elmúlt hét végéig 3621 alkalommal látogatták meg, az egyéni látogatók száma 1107 volt, közülük 57-en több, mint 10 alkalommal nyitották meg a pályázatot, melyet az érdeklődők továbbra is az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg:

www.tataszivetervpalyazat.hu