A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Online kérdőív kitöltésével segíthetjük a helyi okos város fejlesztéseket

Tata is bekerült azon települések sorába, amelyek a Digitális Jólét Programban külön hangsúllyal szereplő Okos Város – Smart City minta projekt megvalósítói lehetnek. A program célja, hogy a Tatai járás települései, a lakosság, a vállalkozások és a különböző közösségek minél szélesebb körben ki tudják használni az okos város fejlesztések kínálta lehetőségeket.

 

A települések mindennapi életébe olyan okos megoldásokat kell beépíteni, melyek könnyebbé, élhetőbbé, biztonságosabbá teszik az emberek életét, s emellett a jövő városainak versenyképességét is a digitális fejlesztések segítik elő.

Tata Város Önkormányzata kiemelten fontosnak tartja, hogy a Tatai járásban igényelt szolgáltatások a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban valósuljanak meg. Ezzel kapcsolatban egy kutatási program során azt vizsgálják, mely problématerületeken lenne célszerű az okos város - okos térség módszerek alkalmazásával előrelépést elérni. Ehhez a kutatóknak megfelelő mennyiségű adatra van szükségük, ezért felhívjuk a figyelmet az alábbi linken elérhető online (anonim) kérdőív kitöltésére, amely mindössze 10-15 percet vesz igénybe.

A kérdőív linkje:https://atsense.forsense.hu/atsense/record/guestRecord?u=6fa66162-7977-4afc-b951-6ddc585f639f