A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Idén is lehet jelentkezni a Grottára

A Kuny Domokos Múzeum idén kilencedik alkalommal rendezi meg a Barlang/Grotta kiállítást a Tatai Vár Törökkori bejárójában 2021. augusztus 6. és augusztus 22. között.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kortárs képzőművészeti kiállítás idei témája: Átjáró.

A kiállításra 40 évesnél fiatalabb professzionális képzőművészek, valamint a művészeti egyetemek hallgatói jelentkezhetnek festménnyel, grafikával, szoborral, installációval. A kiállítás meghívásos és szabad beadásos rendszerben kerül megrendezésre. A korábbi kiállítók meghívottként szerepelhetnek korhatár nélkül.

Jelentkezni 2021. július 4-ig lehet e-mailben.

A szervezők kérik, hogy a jelentkezők küldjenek a torokkorikiallitas@gmail.com e-mail címre maximum 5 db képet JPG formátumban (1 MB – 5 MB), az alkotó nevével, címmel, mérettel, technikával és készítési évvel együtt, valamint egy rövid szakmai önéletrajzot. A korábbi Barlang/Grotta kiállításokon résztvevőknek nem kell önéletrajzot küldeniük, elég a kiállításra szánt munkákat elküldeni. A kiállítandó képek mérete ne haladja meg az 1m x 1m-t.

A pályázat eredményéről, a képek leadásáról, és a megnyitó pontos idejéről mindenkit e-mailben fognak értesíteni. A képeket kiállításra kész állapotban kell  leadni. A kiállítás anyagából katalógus készül.

A legjobb alkotók a következő évben lehetőséget kapnak önálló kiállításra a Kuny Domokos Múzeumban.

 

CsatolmányMéret
Kép ikon Grotta 2021-plakát.png2.03 MB