Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Köszönet a tatai mentősöknek!

Május 10-én, a Mentők Napja alkalmából Tata Város Önkormányzata 2 darab Ambulance sürgősségi készletet adományozott a tatai mentőállomás közösségének. A készlet égési sérülések ellátására kifejlesztett speciális termékeket tartalmaz, többek között takarót és kötszereket.

 

Michl József polgármester a mentőállomáson elmondta:- minden tatai és a kistérségünkben élő nevében szeretnénk megköszönni azt a szeretettel végzett  áldozatos munkát, amellyel a tatai mentősök vigyáznak ránk, és mentenek minket, amikor arra szükség van. A városvezető hozzátette:- az önkormányzat minden esztendőben 1 millió forinttal támogatja az állomáson végzett munkát. Emellett várjuk a cégek, magánszemélyek adományait, amelyek tovább segíthetik a tervezett fejlesztéseket.

Kvittung Dániel, a Tatai Mentőállomás állomásvezetője tájékoztatott arról, hogy a közelmúltban ugyancsak önkormányzati támogatásból sikerült új étkezőasztalt, székeket és pihenőfoteleket beszerezniük. A mentőállomás fejlesztése idén folytatódik, a tervek szerint a következő nagy lépés a külterületi megújítás lesz: térkövezés az udvaron a bejáratnál, a növényzet rendberakása valamint a garázskapuk automatizálása.