Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Módosult a Tudásközpont programok infrastrukturális fejlesztése és eszközbeszerzés elnevezésű pályázati felhívás

A TOP-7.1.1-16 (CLLD) konstrukció keretében megjelent a Tata Helyi Akciócsoport Tudásközpont programok infrastrukturális fejlesztése és eszközbeszerzés című (TOP-7.1.1-16-H-117-5 kódszámú) helyi pályázati felhívás.

A felhívás a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program 7. prioritásához kapcsolódik.

A jelen felhívás tárgya a tatai helyi közösség által kidolgozott, majd a felülvizsgálat után módosított Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégia (HKFS) 6.1. fejezetének 5. pontjában leírt, Tudásközpont programok infrastrukturális fejlesztés és eszközbeszerzés.

A HKFS alapján a felhívás célja a tudásközpont funkcióit és szolgáltatásait, valamint a felhasználók igényeit és tevékenységét segítő, támogató infrastruktúra és közösségi tér fejlesztése, megteremtése, új infokommunikációs technológiai eszközök, megoldások és szolgáltatások beszerzése, amelyek hozzájárulnak a helyi szervezetek, intézmények, közösségi szolgáltatásokat megvalósítók hatékonyságának növeléséhez.

A célkitűzés keretében olyan terek, szolgáltatások jönnek létre, amelyek által szélesebb közönség számára elérhetővé válnak az új technológia megismerését és használatát segítő eszközök.

A program az ERFA forrás terhére kerül megvalósításra. Célcsoportja a város teljes lakossága.

Jelen felhívás keretében kizárólag olyan támogatási kérelmek támogathatóak, amelyek megfelelnek a fenti célkitűzésnek.

Jelen helyi felhívás keretében a helyi támogatási kérelmek benyújtására 2019. év május 14. naptól 2021. év június 30. napig van lehetőség.

A pályázati dokumentáció innen letölthető: