A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Tata is bekapcsolódik az „Összetartozásunk tüze” akcióba

Tata Város Önkormányzata is csatlakozik idén az „Összetartozásunk tüze” elnevezésű akcióhoz, amelyet tavaly, a Trianoni békediktátum 100. évfordulója alkalmából hirdettek meg először. A program 2020-ban óriási sikert aratott, hiszen hat kontinens 73 országának 2551 településén 6137 tűz lobbant fel önkormányzatok, intézmények, civil szervezetek és magánszemélyek jóvoltából.

 

A sok ezer tűz és a rengeteg pozitív visszajelzés miatt a szervezők - a Magyar Cserkészszövetségek Fóruma valamint több más cserkészszövetség - úgy döntöttek, hogy idén is folytatják a programot azzal a céllal, hogy egy-egy tűz, láng mellett a szétszakítottságunk helyett az összetartozásunkról beszélhessünk.

Tatán, június 4-én pénteken 20 órától várjuk az érdeklődőket a Kálvária-domb lábánál, a Geológus-kert melletti területen a közös tűzgyújtásra. Az eseményen közreműködnek a Kenderke Református Alapfokú Művészeti Iskola diákjai és tanárai. A programban 20 óra 21 perckor közösen elénekeljük majd a Himnuszt, és imádságot mondunk. Szeretettel várjuk a tataiakat pénteken este!