A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Jön a harmadik ZeneMánia Tábor Tatán

Tatán a Peron Music Könnyűzenei Tehetséggondozó és Képző Központ a ZeneMánia tábor harmadik évadát nyitja meg augusztusban. A ZeneMánia táborok korábban két fontos gondolatot adtak át az ifjú zenészeknek: egyrészt, hogy boldog művészeket adjanak a jövőnek, másrészt, hogy Tata a könnyűzene fellegvárává váljon. Augusztusban 25 ifjú könnyűzene iránt fogékony fiatal kaphat különleges lehetőséget egy hét zenélésre, a 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Peron Music Alapítvány irányítása mellett.

 

 

A ZeneMánia tábor a Peron Tehetségközpontban 7 napon keresztül szolgálja majd az ifjú tehetségeket Cserteg István és Ruska Péter vezetésével augusztus 1. és 7. között. A cél az, hogy a zene szeretete, az öröm vezesse a fiatalokat a tanulásban. Ehhez számos szakember ad majd támogatást a táborban. Híres zenészek látogatnak el kurzusokat tartani, s a foglalkozások többsége interaktív módon vonja be a fiatalokat a tudás rejtelmeibe. Hangszeres tudás gyarapítására, zenekari gyakorlatokra, zene és dalszövegírási tudás erősítésére ad lehetőséget a  tábor.

A fiatalok számára a zenei tanulás mellett a közösségfejlesztés a legfontosabb. Összeérni zenei társként, barátként, valamint inspirációs közeget teremteni. Ez mind megvalósulhat a táborban, melynek első napja az Öreg-tó partján zajlik játékkal, evezéssel, közösségfejlesztéssel, a további napok pedig a zenéről szólnak a Peron Tehetségközpontban. A programok sorát gazdagítja a fellépések lehetősége, köztük is a tábor gálakoncertje. A szervezők célja,, hogy a tábor végén a 25 tehetség csillogó szemmel, feltöltődve, kreatív ötletekkel tele lépjen ki a központ ajtaján. A boldog zenész képes jó dalokat írni, amelyekkel színesebb lehet minden napunk. A táborba fiatal, komplex személyiséggel rendelkező tehetségeket várunk. Többek között tudást szerezhetnek a produceri munkáról, a marketingről, a nyilvános szereplések formáiról, a koreográfiáról. A zenei fejlesztésekről minden délután kiváló tanárok gondoskodnak, és természetesen sokat zenélhetnek.

A ZeneMánia tábor évről évre újra lehetőséget ad arra, hogy a könnyűzenében támogassa a fiatal alkotókat, zenészeket, zenekarokat.

Jelentkezni lehet:

https://www.tehetsegkozpont.hu/zenemaniatabor2021/?fbclid=IwAR3q_RhDm3x-XfiW_UJMaLRbLyAsyISPFJ9Hp0NzBVeGQiKLaDoGymZu4Tc

2020-as tábor filmje:

https://www.youtube.com/watch?v=PbjG-oDPNnA&t=11s

(Szöveg és fotók: Peron Music Könnyűzenei Tehetséggondozó és Képző Központ)

 

 


 

 

 

CsatolmányMéret
Kép ikon ZeneMániaa tábor-plakát.jpg213.33 KB