Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Módosult a Tudásközpont programok infrastrukturális fejlesztése és eszközbeszerzés elnevezésű pályázati felhívás klónja

Újra megjelent a Tatai hagyományőrző kulturális programok

támogatása elnevezésű pályázati felhívás

A TOP-7.1.1-16 (CLLD) konstrukció keretében újra megjelent a Tata Helyi Akciócsoport Tatai hagyományőrző kulturális programok támogatása című (TOP-7.1.1-16-H-117-1 kódszámú) helyi pályázati felhívás.

A felhívás a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program 7. prioritásához kapcsolódik, amelynek átfogó célja kísérleti jelleggel, integrált és programalapú fejlesztések megvalósítása városi szinten a helyi közösségek részvételének és tudatosságának fokozása, a helyi társadalmak megújítása, valamint a helyi és közösségi alapú gazdaság fejlesztése érdekében. E cél elérésének a TOP 7. prioritáshoz kapcsolódó eszköze a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégia (HKFS) megvalósítása.

A felhívás meghirdetésekor a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 30 500 000 Ft. Jelen felhívás forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

Jelen helyi felhívás keretében a helyi támogatási kérelmek benyújtására 2021. június 30-ig van lehetőség. A pályázati dokumentáció innen letölthető: