Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Július végén Tatára érkezik a Román Sándor Entertainment

Tatán július 1-én rendeztek sajtótájékoztatót a Román Sándor Entertainment: Affér című előadásának bemutatójával kapcsolatban. Az előadást a tatai Szabadtéri Színpadon 2021. július 31-én 20 óra 30 perctől láthatja majd a közönség. 

A sajtótájékoztatóról Lobenwein György, a produkció tatai szervezője írt beszámolót, melyet az alábbiakban olvashatnak:

 

A sajtótájékoztató résztvevői voltak:

-Román Sándor Érdemes Művész, a Magyar Köztársasági Érdemrend  Tisztikereszt kitüntetettje, a Halhatatlanok Társulat Örökös tagja

-Horváth Dóra és Dénes Nándor vezető táncosok, főszereplők

-Berczelly Attila, a tatai Városkapu Közhasznú Zrt. vezérigazgatója

-Michl- Perczell Anita programszervező

-Lobenwein György az Affér produkció tatai szervezője és felelőse 

A Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. vezérigazgatója Berczelly Attila, a sajtófogadás elején helytörténeti alapossággal mutatta be a vendégeknek és az érdeklődőknek a méltán híres és közkedvelt Angolpark  kulturális életének múltját, jelenét, majd igazi meglepetésként bejelentette, hogy azok a színház és zenerajongók, akik az "Affér" c.  produkcióra jegyet váltanak, a méltán kedvelt  Tatai Fényes Tanösvényt is jogosultak lesznek az előadás belépőjegyével megtekinteni. 

Ezt követően Lobenwein György tett fel kérdéseket a megjelent művészeknek. Román Sándor arra a kérdésre, mi a darab cselekménye és mondanivalója, megemlítette, hogy az élet ihlette az elmúlt 2 évben a  legújabb darabja címét és tartalmát. Egy modern Rómeó és Júlia adaptációra épül a fergeteges táncprodukció, de nem mindenben szigorúan  követve az  angol drámaíró, Shakespeare klasszikus cselekményét, hiszen a jelenben történik minden, tele meglepetésekkel, várt és nem várt fordulatokkal. A darab címe, az „Affér” is erre utal, viszály, ármánykodás, szerelem. A Román Sándor Entertainment két éve készül egy igazi, csattanós, művészi, de ugyanakkor közönségsikert is garantáló come back –re, hiszen az Experidance Tánctársulat alapítójaként, egykori művészeti vezetőjeként nagyon méltatlan, jogi vitákat is átélt 2 év után megújulva és továbbra is hitelesen, a tőle megszokott magas művészi színvonalú darabbal tér vissza.    

Az „Affér” budapesti premier előadása egy hete az impozáns Budai Várban,  a Szentháromság téren igazi szakmai és közönségsikert hozott. A premier előtti napon az egészségügyi dolgozók részére egy karitatív előadást is tartottak, tisztelegve áldozatos munkájuk előtt, amit naponta megvívtak a járvány elleni fronton.

Horváth Dóra és Dénes Nándor főszereplők, vezető táncosok szerint Tatán ugyanolyan alázattal, szakmai elhívatottsággal mutatja be a társulat az új művüket, nem tesznek különbséget vidéki és fővárosi előadás között, a közönséget mindenhol meg kell nyerni és el kell őket kápráztatni a tudásukkal. A Román Sándor Entertainment nagy izgalommal és szeretettel várja a tatai előadást és minden egyes nézőt,  aki a fergeteges  táncprodukció, a fülbemászó zene, a látványos, kivetítőkkel megerősített  vizuális élmények összhatására vágyik.

Az előadás létrejöttéért a szervezők köszönetet mondanak:

-Tata Város Önkormányzata

-Tatai Városkapu Zrt.

-Tatai Televízió (Kiemelt médiatámogató)

-24 Óra  megyei napilap és kemma.hu 

-Kisalföld újság

-Lobenwein György

Az előadásra jegyek vásárolhatók: Tourinform Iroda Tata, Városkapu infopult, Online : Broadway jegyértékesítés.

További információ: 06-30/ 360-9486.

(Szöveg: Lobenwein György, fotó: @fotográcia).