Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Gratulálunk a Platán étteremnek!

Az Év Vidéki Étterme Díj nyertese lett a tatai Platán Gourmet Étterem.

Július 19-én adták át a legjobb éttermeknek járó elismeréseket a 2021-es Audi-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán, ahol az Év Vidéki Étterme Díjat az Öreg-tó partján található Platán Gourmet Étterem nyerte el.

A Platán Udvarház részeként, egy különleges és nem mindennapi kulináris ízélményt kínál a Platán Gourmet étterem, amelynek lenyűgöző étel kompozícióit, a színes virágos összeállításokkal tarkított ételeit a Michelin-csillagos séf, Pesti István álmodja meg - írja a tatai étterem weboldala. Pesti István 2015-ben vette át a Platán étterem konyhájának vezetését azzal a céllal, hogy megmutassa, a vidéki vendéglátás is képes olyan minőséget képviselni, amelyre méltán lehetünk büszkék. 2020-ban egy nagyobb volumenű fejlesztés nyomán a Platán étterem két részre vált: egy lazább bisztróra és egy újonnan kialakított fine dining étteremre. Utóbbi kapta meg Az Év Vidéki Étterme Díjat.

„A Dining Guide ezen elismerésével a pár éve megálmodott cél valósággá válik, egyre tisztábban látható, egyre közelebb van, és mindennap azon dolgozik csapatunk, hogy a színvonalas vidéki vendéglátás ne csak felkerüljön a magyar gasztronómiai térképre, de fent is maradjon. Köszönjük a bizalmat!” - olvasható az elismeréssel kapcsolatban az étterem közösségi oldalán.

Szívből gratulálunk a díjhoz, a Platán egész csapatának jó egészséget és nagyon sok sikert kívánunk a jövőben is, büszkék vagyunk rájuk!