Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Elmarad az idei Víz Zene Virág Fesztivál

Elmarad az augusztusra tervezett idei Víz Zene Virág Fesztivál. Az esemény szervezői ezzel kapcsolatban a következő közleményt hozták nyilvánosságra közösségi oldalukon:


 

„Kedves Barátaink!

Azzal a reménnyel indult a rendezvény szervezése, hogy a járványhelyzet olyan mértékben javul hazánkban, és Európa szerte, hogy a jelenleginél sokkal nagyobb szabadságot kaphat a fesztiválunk látogathatósága.

A médiában sorozatosan megjelenő, egymásnak gyökeresen ellentmondó - inkább aggodalomra okot adó, mint megnyugtató - hírek  bizonytalanságot keltettek mind a rendezőkben, mind a fesztivált látogatók soraiban.

A Víz, Zene, Virág Fesztivál a "barátok, családok fesztiválja", ezért mi, rendezők úgy látjuk, hogy a kialakult légkörben nem tudunk felhőtlen, maradandó élményeket nyújtó kulturált szórakozást biztosítani úgy, hogy - az ismert okok miatt - nem találkozhat mindenki a barátaival, ismerőseivel, családtagjaival.

Ilyen körülmények között nem látjuk annak a lehetőségét, hogy az évek során elismertséget szerzett fesztivál az idei évben is a korábbi évekhez hasonló magas színvonalon megvalósulhasson.

A fenti okok miatt arra a kényszerű elhatározásra jutottunk, hogy a 27. Víz, Zene, Virág Fesztivál megrendezését 2022-re halasztjuk.”

(Forrás: facebook.com/VZVFesztival)