Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

A Tatai Református Gimnázium LanguageCert vizsgahely lett

A LanguageCert egy államilag elismert nemzetközi angol nyelvvizsga, amit több szinten le lehet tenni. Általában a B2 és C1 szinteken mindegyik meghirdetett időpontban lehet vizsgázni, egyéb szintek esetében a honlapon található pontosítás.

Miért jó választás a LanguageCert nyelvvizsga? Azért, mert nagyon sok felkészítő anyagot lehet találni a vizsgaközpont honlapján, illetve részt lehet venni online felkészítő tanfolyamokon. Akik letették már ezt a típusú nyelvvizsgát, azok szerint nagyon vizsgázóbarát és könnyen teljesíthető.

A Tatai Református Gimnáziumban a legközelebbi vizsga időpontja október 15-16. és 21-22. Ez alkalommal B2 és C1 szinteken lehet vizsgázni. 15-én kerül sor az írásbeli és a beszédértés vizsgákra, a szóbeli vizsgára pedig a megadott napok bármelyikén sor kerülhet (később pontosítják). Jelentkezési határidő: szeptember 24. Jelentkezés a www.languagecert.hu weboldalon lehetséges, illetve ezen az oldalon minden információ megtalálható a nyelvvizsgával kapcsolatban, beleértve a mintafeladatokat is.