A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

A Városházán járt a Honvéd Bajtársi Klub

A Honvéd Bajtársi Klub felkérésére tartott tájékoztatót Michl József a Városháza dísztermében október 13-án. Tata polgármestere az aktuális városfejlesztési témákról, célokról beszélt a klub tagjainak.

 

Sárközi József, a Honvéd Bajtársi Klub elnöke a helyszínen elmondta:- Ezt a találkozót hagyományosan minden évben megtartjuk, de sajnos tavaly, a pandémia miatt nem kerülhetett rá sor. A tagságunk már nagyon várta, hogy az elmúlt esztendő eredményeiről és az idei tervekről, jelenlegi fejlesztésekről tájékoztatót kapjunk, hiszen így első kézből ismerhetjük meg az információkat.

Michl József a Városházán többek között beszámolt a közelmúlt és a jelen fejlesztéseiről, szó volt többek között a megújuló Kőfaragó-házról, a Kőkúti Iskola hamarosan elkészülő új, modern konyhájáról, a Tata Szíve tervpályázatról valamint a Baji úti kerékpárútról is. A városvezető az eseményen úgy nyilatkozott: - Nagyon jó érzés, hogy az idősebb generáció a városban folyamatosan érdeklődik az újdonságok, fejlesztések iránt. A Honvéd Bajtársi Klub és a Városi Nyugdíjas Klub is rendszeresen igényli a személyes találkozást, amelynek nagy örömmel teszünk eleget. Tata polgármestere hozzátette: - Azért is fontos a helyi nyugdíjas klubok tagjaival találkozni, mert a kérdéseik és véleményeik mögött húzódó élettapasztalatból nagyon sokat lehet tanulni.