A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Kitüntetés a tatai polgárőröknek

Elismerések átadására is sor került az Országos Polgárőr Szövetség ünnepi rendezvényén, melyet az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére szerveztek október 15-én Budapesten.

 

Az eseményen beszédet tartott Dr. Simicskó István volt honvédelmi miniszter, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke, aki elmondta: - A polgárőrök minden elismerést megérdemelnek. Az önkéntes, közösségi munka, az egyén társadalmi felelősségvállalása az emberek biztonságáért a legnemesebb emberi cselekedetek közé tartozik, az újkori modern hazafiság egyik megjelenési formája. Hálásak vagyunk Magyarország több mint 60 ezer polgárőrének, köszönjük a munkájukat!

Az ünnepségen az Országos Polgárőr Szövetség elnöksége példamutató polgárőr tevékenységéért, eredményes, áldozatkész munkája elismeréséül az „Év Polgárőr Egyesülete” kitüntetésben részesítette a Tatai Önkéntes Bűnmegelőző Polgárőr Egyesületet. Az elismerést a helyszínen Rezes Róbert, az egyesület elnöke vette át. Szívből gratulálunk az elismeréshez és köszönjük a tatai polgárőrök közösségünkért végzett áldozatos munkáját!

(Forrás:opsz.hu, Fotó: Polgárőrség Tata Fb oldal.)