A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Több, mint 600 méteren újult meg az Újhegyi út

Befejeződött az Újhegyi út 610 méteres szakaszának (Szélkút utca és a Hársfa utca közötti szakasz), valamint a Fűzfa utca és a Tulipán utca hiányzó szakaszának felújítása.

Az Újhegyi út mart aszfaltos portalanítása 2015-16 során több ütemben készült el, de a burkolat erőteljesen kikátyúsodott. Az önkormányzat megbízásából végzett felújítás során a meglévő kátyús aszfaltot felmarták, majd gépi bedolgozással kiegyenlítést, mart aszfalt terítést kapott az út. A mart aszfalt háromszoros itatást és bazalt kőszórást kapott felületzárásként. Az így elkészült burkolat mellett 0,5-0,5 m széles zúzottkő padka készült. A vízelvezetést a mélypontokon kialakított szikkasztóárkok biztosítják.

A Fűzfa utcában a meglévő zúzottkő alapot kiegyenlítették, majd erre került 300 méter hosszan a mart aszfalt gépi bedolgozással, mely háromszoros itatást és bazalt kőszórást kapott felületzárásként, a padkát pedig az útburkolathoz igazították. Ugyanezen technológiával és műszaki adatokkal készült el a Tulipán utca eddig hiányzó kb. 75 méteres szakasza is.