Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Megnyílt a Sorstársak Klub idei kiállítása

A Magyary Zoltán Művelődési Központ folyosó galériáján november 15-én mutatták be a Mozgáskorlátozottak Komárom - Esztergom megyei Egyesülete Tatai Sorstársak Klubjának hagyományos, éves alkotói kiállítását, melyet Michl József polgármester nyitott meg.

 

Idén már 17. alkalommal rendezik meg a klub kiállítását, ezúttal 15-en mutatkoznak be. Tata polgármestere a megnyitón köszönetet mondott az egyesület vezetőségének és tagjainak azért, hogy működtetik és hosszú évek óta fenntartják a közösségüket. Michl József kiemelte: - Külön köszönet jár azoknak, akik alkotnak, létrehoznak valamit, főleg ebben a járvánnyal érintett időszakban, amikor a koronavírus miatt kicsit visszahúzódóbb életet élünk.

Tata Város Önkormányzata évről évre támogatja az egyesület közösségépítő munkáját, az éves támogatási szerződést november 15-én Michl József polgármester és Fink István, a Mozgáskorlátozottak Komárom - Esztergom megyei Egyesületének elnöke írta alá. A kiállított tárgyakat a tervek szerint december 15-ig tekinthetik meg az érdeklődők a művelődési központban.