Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Ismét lehet pályázni a sportösztöndíjra

Az „Esterházy Miksa Viator” sportolói ösztöndíjra pályázatot nyújthat be minden tatai sportegyesületben sportoló személy vagy tatai sportegyesületből induló sportoló, aki olimpiai sportágban válogatott kerettag és a pályázat benyújtásának napján nem múlt el 30 éves. A pályázatot Tata Város polgármesterének kell címezni.

 

A sportoló által benyújtott pályázatnak tartalmaznia kell a sportoló személyi adatait, lakcímigazolását, az elért eredményeit, valamint az indoklást. A pályázathoz csatolni kell az érintett sportegyesület vezetőjének ajánlását is. A pályázat benyújtható személyesen, postai úton vagy e-mailen a polgarmester@tata.hu vagy a civil@tata.hu e-mail címre. A sportolói ösztöndíjra vonatkozó jogosultságot Tata polgármestere állapítja meg. 

A jogosultság megállapítása esetén a támogatást a Tatai Közös Önkormányzati Hivatal minden hónap 15-ig utalja a jogosult bankszámlájára. Az ösztöndíj folyósítását az érintett sportegyesület indoklással ellátott kérelmére a polgármester szüneteltetheti, megszüntetheti.

Az ösztöndíj mértéke havonta bruttó 40 000 forint.      

További információ: Tatai Közös Önkormányzati Hivatal, Izsáki Zsuzsanna humánszolgáltatási ügyintéző, telefon: 34/588-664, e-mail: civil@tata.hu.

A pályázatokat 2022. március 15-ig lehet benyújtani.