Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Európa bajnoki focimeccseket játszanak fiúk, lányok Tatán

Bordás György, MLSZ főtitkár

Az MLSZ főtitkára tájékoztatott az eseményről

Az UEFA férfi és női U17-es Európa Bajnoki Selejtezőkör mérkőzéseit 2009. szeptember 25-30., illetve október 12-17. között Tatán és Telkiben rendezik. A rendezvénnyel kapcsolatos sajtótájékoztatót szeptember 3-án tartották a tatai városházán. Az utánpótlás korosztályban az egyre népszerűbbé váló női futballisták is megmutatják, mennyit fejlődtek az utóbbi években. Valamennyi meccsre díjtalan lesz a belépés.

 

A tájékoztatón Robozné Schőnfeld Zsuzsanna Tata város alpolgármestere, Bordás György, az MLSZ főtitkára, Czuppon Péter, a Telki edzésközpont ügyvezető igazgatója, Gyürk Fanni, a női válogatott csapatmenedzsere, Gertner Zoltán tornaigazgató, valamint Komáromi Lajos, a THAC elnöke tájékoztatta az érdeklődőket a mérkőzések menetéről. A férfi tornán a magyar válogatott mellett három európai csapat: Szlovákia, Luxemburg, Albánia vesz részt, női válogatottunk mellett pedig Norvégia, Horvátország és Görögország méri össze tudását. A tatai és telki edzésközpontok rendkívül nagy felkészültséggel várják az eseményt és mindent megtesznek azért, hogy annak gördülékenységét és problémamentes lefolytatását biztosítsák.

A Tatai Honvéd Atlétikai Klub (THAC) pályája és a nemrégiben épült Telki edzőközpont ad helyet majd a meccseknek. A mérkőzésekre a belépés ingyenes lesz mind Tatán, mind pedig Telkiben.