A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Oscar american bar

E-mail: 

oscartata kukac kabelnet pont hu

Magyarország első koktélbárja, a 13 éves és nyitás óta töretlen népszerűségnek örvendő budai Oscar american bar mára már fogalom az ital-gasztronómia és a kulturált szórakozást kedvelők körében.

 

2009 szeptembere óta Tata központjában, az igényesen és színvonalasan kialakított Zsigmond Király Udvarban is találkozhatunk az „Oscar american bar” ismert logójával. Az eredeti mintához hűen, közel azonos belsőépítészettel, know-how-val és választékkal nyílt meg egy új és igazán nívós vendéglátó üzlet. Az Oscar egy egész nap nyitva tartó étterem és bár, ahol a déli menüajánlatokkal kezdődően a nap folyamán is válogathatunk az ét-, ital-, és borlap széles választékából, valamint a tradicionális koktélkultúra ismert és kevésbé ismert klaszszikusaiból. Esténként,  kiváltképp hétvégeken, igazi bárhangulat alakul ki, amely a környéken új alternatívát jelent az igényes és a kultúrált szórakozásra vagy kötetlen társasági életre, lazításra vágyóknak.

 

A bár 60 fős földszinti fogyasztótérrel, 25 fős emeleti különteremmel rendelkezik, ami tavasztól-őszig kibővül további 60 fős oldal- illetve mediterrán terasszal.

Az ételek közül már most nagy kedvenc a Thai csirkeleves, a Padlizsánkrém házilepénnyel, az Oscar’  Ceasar saláta, a Gnocchi Verde vagy a Rózsaszín kacsamell szőlős Pinot Noir mártással és burgonyaropogóssal, a Juhsajtos steak sült padlizsánnal. Bátran ajánlható a többi fogás mellett a Desszert lapunk is, de egy klasszikus digestiv koktéllal is megkoronázhatjuk étkezésünket. Egy igazán exkluzív hamisítatlan bárban vagyunk, ahol valóban randevúzhatunk és időzhetünk a koktélok nagy klasszikusaival.

 

Hölgyeim és Uraim, a kérdés már csak annyi, rázva vagy keverve?

 

Nyitvatartás:

vasárnap -  csütörtök: 11:30-00:00
péntek -  szombat: 11:30-02:00


ZSIGMOND KIRÁLY UDVAR

 

Since September 2009 the well-known logo of “Oscar American Bar” is seen in Zsigmond Király Udvar. It is built ambitiously and with high standard in the centre of Tata. A new and really high level restaurant opened true to the original and with nearly same interior design, know-how and choices. The Oscar is an all day open restaurant and bar where you can select from daily menus to wide choices of dishes, drinks and wine as well as of known and little known classical cocktails.
There is a real bar-atmosphere in the evening, especially at the weekends, which means a new alternative for ambitious and cultivated amusement. To meet other people or just for relaxation.

 

The bar has a room for 60 people on the ground floor and a room for 25 people which can be extended with a Mediterranean terrace for 60 people from spring to autumn.

 

Among the dishes some of the favourite ones are: Thai chicken soup, Aubergine cream with homemade roundel(bread), Oscar’ Ceasar salad, Gnocchi Verde, Pink Duckbreast with Pinot Noir sauce and roasted potatoes, steak with cottage cheese and grilled aubergine.
We offer our Dessert Menu as well, or we can crown the meal with a classical cocktail for your digestion. We are an exclusive bar, where you can meet other people and spend time with the classics of cocktails.

 

Ladies and Gentlemen, the question is only shaken or mixed?