Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Tenisz: Maradt a régi stáb

A Komárom - Esztergom megyei Tenisz Szövetség Tatabányán, a Megyeházán tartotta vezetőség-választó közgyűlését. A fórum négy évre ismét a régi elnökségnek szavazott bizalmat. Az elnök továbbra is Horváthy Lóránt.

 

A Komárom-Esztergom Megyei Sportszövetségek Szövetsége egyik legaktívabb és legjobban működő szervezete a megyei teniszszövetség, amely év végi tisztújító közgyűlésén fontos kérdéseket tárgyalt meg.

 

A fórumot az őszinteség és a további fejlődés lehetőséinek tárgyilagos megbeszélése jellemezte. Horváthy Lóránt elnök köszöntője után értékelte a 2009. évet, felelevenítve a fontos eseményeket, a kiemelt versenyeket. Kiemelte, hogy a 12 együttest felvonultató felnőtt csapatbajnokság létszáma dicséretes, ám az sem rejtette véka alá, hogy az ifjúsági vonalon még nincs meg a stabilitás. Ezen kell javítani a jövőben. Az „öregek” viszont jól tartják magukat, példa erre, hogy sok versenyen vesznek részt, a nyergesújfalui old boy’s versenyen csúcsosodott ki az egész évi aktivitásuk. Ismét sokan neveztek, és az új helyszínen kiváló csatákban dőltek el a helyezések sorsai. Felvetődött a kérdés, hogy a megyei egyéni bajnokság népszerűsége sajnos hagy kívánni valót maga után. Ezen változatni kell a jövőben. Mindent összevetve, Horváthy Lóránt hangsúlyozta, hogy az eltelt négy év szövetségi munkája stabilitást mutat. Kara Ernő arról beszélt, hogy nagy népszerűségnek örvend a magyar-szlovák teniszversenyt, amelynek újabb fordulóját december 12-én tartják Észak-Komáromban. Szabó Mihály a diákolimpiákról és a mini tenisz megyei helyzetét elemezte. Ezen a területen jók vagyunk, különösen a nyergesi fiatalok értek el szép eredményeket 2009-ben. Wéber Tibor hangsúlyozta, hogy tovább kell haladni a megkezdett úton.

 

A szövetség pénzügyi gazdálkodása kiegyensúlyozott, egyre többen teniszeznek a megyében. Itt nem csak a versenyszerű sportolásra gondolt, hanem a szabadidős elfoglaltságra is.

(forrás: www.kemsport.hu)