A koronavírus információs vonal telefonszáma: (06-80) 277-455; (06-80) 277-456

Mega játszóház március 20-án

Március 20-án MEGA Játszóház lesz az Eötvös József Gimnázium sportcsarnokában, Tatán. A Tanoda tér 5. szám alatt található sportcsarnok erre a napra egy hatalmas játszóházzá változik, ahová a környékbéli gyerekeket várják. Nyitva 10 – 18 óráig, folyamatos belépéssel A MEGA Játszóház egy gyermekeknek szóló nagyrendezvény, mely immár harmadik éve vándorol városról-városra nyújtva feledhetetlen szórakozást kicsiny vendégeinek.

 

A játszóház keretében lehetőség nyílik önfeledt játékra, mozgásra, szórakozásra, kalandra. Az egyes játékoknál pedig nem kell kifizetni a használati díjat, a belépő egyszeri megfizetése után a játékok korlátozás nélkül használhatóak. A légvárak, csúszdák, akadálypályák, felfújható játszóterek, sportjátékok órákra elvarázsolják a gyerekeket. A színpadon mindeközben színes programok peregnek. Bűvészek, bohócok, énekesek, táncosok váltják egymást, nyújtva színvonalas szórakozást a nézőknek.

Az egyes műsorokat 11.00, 13.30 és 16.00 órakor kezdik. Lehetőség nyílik arcfestésre, lufi-figura hajtogatására, bűvész-trükkök tanulására. A játszóházat már egy éves kortól érdemes látogatni. Az egytől ötéves korig terjedő korosztálynak külön sarkot állítanak össze, melyet csak ők használhatnak. Itt speciális játékok lesznek direkt a kicsiknek. Lesz 3 dimenziós mozi is új filmekkel. A rendezvényről további információkat kaphatnak a http://www.megajatszohaz.hu web oldalon.

 A belépő díjak: gyermekjegy 600 Ft/ megkezdett félóra vagy 2400 Ft/nap. Felnőttjegy 400 Ft/nap. Mindenkit sok szeretettel várnak a rendezők.