Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Kitüntetések adományozása 2010-ben

A kitüntetések alapításáról és adományozásuk rendjéről szóló 12/2004.(IV.5.)sz. önkormányzati rendelet alapján lehetőség van arra, hogy április 30. napjáig a Képviselő-testület által alapított helyi kitüntetések 2010. évi adományozását kezdeményezzék az alábbi személyek, intézmények, egyesületek:

- a képviselő-testület tagjai,

-  a tatai lakóhellyel rendelkező magánszemélyek,

-  a tatai székhellyel bejegyzett intézmények, gazdasági társaságok, egyesületek, egyházak és civil szervezetek.

 

Az alábbi kitüntetések adományozására lehet javaslatot tenni:

- Tata Város Zsigmond Király Díja Azon magánszemélynek adományozható, aki tevékenységével a város anyagi, szellemi, erkölcsi értékeit jelentősen gazdagította, országosan vagy nemzetközileg értékelt tevékenységével a város ismertségét, rangját növelte. 

-  „Tata Városáért” kitüntetés arany, ezüst, bronz fokozatban Azon személyeknek, vagy közösségeknek adományozható, akik/amelyek Tatán tevékenykednek és szakterületükön a város egészéért végzett magas fokú szakmai tevékenységgel öregbítik városunk hírnevét.

- Tata Város Díszpolgára cím Azon magyar vagy külföldi állampolgárságú élő személynek adományozható, aki többek között tevékenységével, illetve adományaival a város anyagi, szellemi és erkölcsi értékeit jelentősen gazdagította, fejlődésében kiemelkedő érdemeket szerzett; országosan, illetve nemzetközileg értékelt tevékenysége révén a város ismertségét, rangját növelte vagy növelheti, kapcsolatainak körét bővítette vagy bővítheti.

 

A javaslatokat az erre a célra rendszeresített formanyomtatványon lehet Tata Város Polgármestere részére 2010. április 30. napjáig eljuttatni postai úton, vagy személyesen. A formanyomtatvány igényelhető a hivatal szervezési csoportjánál vagy letölthető az önkormányzat honlapjáról – www.tata.hu -. A kitüntetések adományozásáról szóló 12/2004.(IV.5.)sz. önkormányzati rendelet teljes szövege is olvasható az önkormányzat honlapján.

 

Tata Város Polgármesteri Hivatala

CsatolmányMéret
Microsoft Office dokumentum ikonja Formanyomtatvány kitüntetéshez.doc22 KB