Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Új Magyarország Pont indul a kistérségben

A hazai és az uniós fejlesztések helyi támogatása érdekében a kormány 2007. év decemberében az Új Magyarország Fejlesztési Terv Tanácsadói Hálózat és az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium Önkormányzati és Térségi Koordinátori Hálózat összevonásával az ÚJ MAGYARORSZÁG PONT Hálózat (Kistérségi Koordinációs Hálózat) felállítása mellett döntött.

Az új hálózat kialakításának célja az Új Magyarország Fejlesztési Terv
megvalósítási szakaszában folyamatosan növekvő feladatok még
hatékonyabb ellátása, az uniós fejlesztési források és a hazai területi
alapú támogatások sikeres felhasználásának elősegítése.Annak érdekében, hogy az Ügyfélszolgálati Pont képviselői jelentette szakmai háttér szerepe a közvélemény és a potenciális partnerek minél szélesebb köre számára megismerhető legyen, a kistérségünkben is ünnepélyes keretek közt indítjuk útjára az Új Magyarország Pont hálózatát.
Megnyitó ideje és helyszíne: 2008. április 17-én, csütörtökön 10 óra Tata, Pálma Rendezvényházban (2890 Tata, Angolkert)
Tervezett napirend:
1. Köszöntő, vendégek, megjelentek bemutatása - Szárazné Merényi Emma kistérségi koordinátor, Kistérségi Koordinációs Hálózat,
2. Rövid összefoglaló az ÚJ MAGYARORSZÁG PONT Hálózat szerepéről ? dr. Szabó Árpád hálózati igazgató,
3. Köszöntés - Horváthy Lóránt Tata város alpolgármestere, az Által-ér Szövetség alelnöke és Schunder Tibor Baj község polgármestere, a Tatai Kistérségi Többcélú Társulás alelnöke,
4. Az ÚJ MAGYARORSZÁG PONT ügyfélszolgálati iroda (2890 Tata, Erzsébet királyné tér 13. fszt.), valamint a Helyi Vidékfejlesztési Iroda meglátogatása.
5. Tájékoztató a Helyi Vidékfejlesztési Stratégia aktualitásairól ? Móricz Beáta HVI irodavezető.