Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

Modern, új telephelyet épít a Városgazda Kft.

A Tatai Városgazda Kft. új telephelyén már lázasan folyik az építkezés, melynek befejeztével a cég modern, kulturált épületben végezheti városüzemeltetési tevékenységét. A hatszáz négyzetméteres központi épületben irodák, szociális helyiségek biztosítják a feladat ellátásához szükséges infrastruktúrát, emellett pedig egy ötszáz négyzetméteres csarnok is épül, mely raktározásra szolgál.

 

A cég ügyvezető igazgatója, Jungvirthné Bús Erzsébet és munkatársai kis ünnepséget rendeztek annak örömére, hogy a munka igen jó ütemben halad.

 

- Fordulópontot jelent ez társaságunk életében, mivel a régi telephelyünk már szűkös volt, és a lakosságtól is többször érkezett bejelentés, hogy hangosak vagyunk. A lakóövezetből ki tudunk költözni az ipari park közelébe, ahol nem lesz már ilyen probléma. Május végére tervezzük a munkálatok befejezését – tájékoztatott Jungvirthné Bús Erzsébet.

 

- Hosszú folyamatnak a végén vagyunk, mert a Városgazda Kft-nek már sok telephelye volt, de úgy tűnik, ez már a végleges lesz. A telek az önkormányzat tulajdona, az épület pedig a Kft. tulajdona. Öröm volt, hogy ezt a kiváló adottságú területet meg tudtuk vásárolni, mely arra is alkalmas, hogy más cégeknek bérbe adjuk, ami további bevételi lehetőséget jelenthet a város számára – nyilatkozta Horváthy Lóránt alpolgármester.

 

A tervek szerint tehát 2011 május végétől a Kocsi útról megközelíthető központi telephelyen működik majd a városüzemeltetési feladatokat ellátó cég, mely negyven fős állandó létszámmal és tavasztól őszig több mint száz fős közmunkáscsapattal szépíti Tatát.