Koronavírus információs vonal telefonszáma: 06 80 277 455; 06 80 277 456

A legkiválóbb tatai sportolókat jutalmazták

Tata Város Önkormányzata ünnepélyes keretek között jutalmazta a város legeredményesebb sportolóit. A díjazottak között azok a diákolimpikonok és felnőtt sportolók voltak, akik a tavalyi évben országos és nemzetközi versenyeken az első három helyen végeztek. A Kőkúti Általános Iskola tornatermében összesen 24 sportág 285 jutalmazottja kapott elismerést.

 

Itt sorsoltak értékes díjakat az 1510-es országgyűlés emlékére rendezett 1510 m-es futások nyerteseinek, akik egyben Tata hétpróbás bajnokai lettek. A hétpróbás futást negyvenkilenc fő teljesítette. A fődíjat, egy kerékpárt Horváth Dominik általános iskolai tanuló vihette el. Különdíjat ajánlott fel a Magyarországi Sportlétesítmények Szövetsége két hétpróbás bajnoknak: egy-egy márkás melegítőt. A díjat Michl József polgármester adta át Nagy Gábor futónak és többszörös bajnok kajakosnak,és Héricz Gyulának, 27-szeres Minimarathon teljesítőnek.

A legeredményesebbeknek Michl József polgármester, Robozné Schőnfeld Zsuzsanna alpolgármester adta át a díjakat a képviselő-testület tagjainak társaságában. A rendezvény főszervezője Horváth Zoltán sportreferens volt.

 

A mellékletben a legkiválóbb tatai sportolók neveit olvashatják sportágak szerint.

CsatolmányMéret
Microsoft Office dokumentum ikonja sportolók lista.doc72.5 KB