Legfrissebb hírek

Befejeződtek a Kismosó-patak mederrekonstrukciós munkálatai, az ünnepélyes átadáson május 24-én Dr. Dukai Miklós önkormányzati helyettes államtitkár, Bencsik János országgyűlési képviselő és Michl József polgármester tartott sajtótájékoztatót. 
A ZOFI Rendezvényszervező Kft. neves múzeumi szakemberek és történészek támogatásával XII. alkalommal rendezi meg a Tatai Patara 1597 Török kori Történelmi Fesztivált május 31. és június 2. között. A rendezvényről május 23-án Budapesten, a Honvéd Kulturális Központban rendeztek sajtótájékoztatót. 
Tata Város Önkormányzata és a Scolar Kiadó szeretettel várja az érdeklődőket Turczi István József Attila-, Babérkoszorú- és Prima Primissima-díjas író, költő, szerkesztő, Tata Város díszpolgára "DEODATUS – A férfi és egy város tört.én.elme" című könyvének könyvheti bemutatójára a Városháza dísztermébe (Tata, Kossuth tér 1.)  június 11-én, kedden 17:00 órára.
Június 7-én Tatán, az Új Kajakház Ökoturisztikai Központban 16:00 órától mutatják be a „Fejezetek a magyar sport 20. századi történetéből - Kocsis Mihály testnevelő tanár élete és munkássága” című könyvet.
2019 nyarán Tatán a Peron Music Tehetség Központ elindítja az első Peron ZeneMánia Tábort. Azokat a fiatalokat várják, akik a zenetanulás mellett a zene kísérő tudásában is szeretnének haladni. A marketing, képalkotás, a film a közösség és kreativitásfejlesztés is szerepel a tábor programjában.
Ember az embertelenségben címmel láthatja a tatai közönség a nyárádszeredai Bekecs néptáncegyüttes előadását a Magyary Zoltán Művelődési Központban június 2-án 19:00 órától.