Legfrissebb hírek

Az Új Kajakház Ökoturisztikai Központ alkonyati túrát szervez a Tatai Fényes Tanösvényre július 11-én 21:00 órától.
A MÁV-START Zrt. tájékoztatása szerint 2020. július 10-től 2020. július 11-ig Tata – Almásfüzitő felső állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1. sz. Budapest– Hegyeshalom vasútvonalon a mellékletben szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.
2020-tól az Európai Unió tagállamaiban megszűnt a kifejlett szúnyogok ellen alkalmazható készítmények légi permetezése. A szúnyoggyérítés így a jövőben kizárólag földi eljárással valósítható meg a közterületeken. Ezt a szolgáltatást az önkormányzat megbízásából a D.D.D. Kft. július 8-án (tartaléknap július 9.,10.) kedvező időjárási feltételek megléte esetén földi kémiai melegköd-képzéssel végzi el a késő esti, éjszakai órákban (a munkavégzés ideje: 21:00-02:00 óráig tart).
A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Főosztály határozata.
Július 1. szerdától Tata helyi buszvonalain a járványügyi időszakos menetrend véget ért.
Július elsejétől újrakezdte a társasházi sormunkát a katasztrófavédelem kéményseprő ipari szervezete. Az ország tizenhét megyéjét – Budapest, Vas és Fejér megye kivételével – átfogó ellátási területen minden olyan társasházban, ahol az éves ellenőrzést március 17-ig nem végezték el, a szervezet kéményseprői megkezdik a lakosság kiértesítését a kéményellenőrzés és -tisztítás új időpontjáról.
Gerébi Ákos önkormányzati képviselő 2020. július 9-én csütörtökön, 17:00 és 19:00 óra között fogadóórát tart az MSZP városi irodájában, (Tata, Agostyáni utca 1.), amelyre ezúton is tisztelettel felhívjuk a figyelmét.A képviselő szeretettel vár minden, az önkormányzat munkája iránt érdeklődőt!
Tata Város Helyi Választási Bizottsága az alábbi döntéseket hozta.