Legfrissebb hírek

Tata Város Önkormányzata és a Scolar Kiadó szeretettel várja az érdeklődőket Turczi István József Attila-, Babérkoszorú- és Prima Primissima-díjas író, költő, szerkesztő, Tata Város díszpolgára "DEODATUS – A férfi és egy város tört.én.elme" című könyvének könyvheti bemutatójára a Városháza dísztermébe (Tata, Kossuth tér 1.)  június 11-én, kedden 17:00 órára.
Június 7-én Tatán, az Új Kajakház Ökoturisztikai Központban 16:00 órától mutatják be a „Fejezetek a magyar sport 20. századi történetéből - Kocsis Mihály testnevelő tanár élete és munkássága” című könyvet.
2019 nyarán Tatán a Peron Music Tehetség Központ elindítja az első Peron ZeneMánia Tábort. Azokat a fiatalokat várják, akik a zenetanulás mellett a zene kísérő tudásában is szeretnének haladni. A marketing, képalkotás, a film a közösség és kreativitásfejlesztés is szerepel a tábor programjában.
Ember az embertelenségben címmel láthatja a tatai közönség a nyárádszeredai Bekecs néptáncegyüttes előadását a Magyary Zoltán Művelődési Központban június 2-án 19:00 órától.
Életének 87. évében elhunyt dr. Fehérváry Géza, Tata rendszerváltás utáni első polgármestere.
Michl József Tata Város Polgármestere, és a 7. egyéni választókerület* képviselője 2019. május 27-én (hétfőn) 13:00 -15:00 óra között fogadja a hozzá forduló polgárokat a Városházán hivatali helyiségében, Tata, Kossuth tér 1. I. em. 101. szoba.
Május 21-én második alkalommal rendezték meg a piarista rendházban a Humánszolgáltatások fejlesztése Magyary Zoltán mintajárásában elnevezésű EFOP-1.5.2-16-2017-00043 azonosítószámú projekt munkáltatói fórumsorozatát az önkormányzat szervezésében.
Kérjük, válaszoljon online felmérésünk kérdéseire és vegyen részt sorsolásunkon. Az alábbi a linkre kattintva éri el kérdőívünket, ahol lehetősége nyílik a kérdések megválaszolására.
Május 20-án a Városházán megkezdődött a hétvégi, Európai Parlament tagjainak megválasztásához kapcsolódó szavazatszámláló bizottságok tagjainak felkészítése.