Legfrissebb hírek

Tájékoztatjuk Tata Város lakosságát, hogy Purgel Zoltán alpolgármester és a 3. egyéni választókerület* képviselője 2019. december 19-én (csütörtökön) 14.00 és 16.00 óra között fogadja a hozzá forduló polgárokat a Városházán hivatali helyiségében: Tata, Kossuth tér 1., I. em. 103. szoba.
Meghívó a Tatai Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének közmeghallgatására.
A Városháza dísztermében december 10-én került sor a hagyományos, éves diák-közmeghallgatásra, melyre városunk általános iskoláiból érkeztek a gyerekek. 
Szeretettel várja a családokat, az óvodás és iskolai csoportokat karácsonyváró, mesélős-szöszmötölős napjára december 14-én (szombaton) a Kuny Domokos Múzeum, a vár kandallós termébe.
A tatai halgazdálkodás története az Esterházyaktól napjainkig c. előadássorozat részeként „A tatai Öreg-tó kialakítása és változása a hadászattól a halászatig” címmel tart előadást Molnár András vízügyi szakaszmérnök, december 20-án 15:00 órától.
A Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. szervezésében, az Egészségügyi előadások sorozatban „A klímaváltozás hatása az emberi bőrre” címmel tart előadást Dr. Kovács Antal bőrgyógyász december 17-én 17:00 órától.
Várni valakire vagy valamire mindig nagy öröm. A Jázmin Utcai Általános Iskola alsó tagozatos diákjai igazi Mikulásváró előadáson vettek részt, amelyet a Móricz Zsigmond Városi Könyvtár Gyermekkönyvtára kínált számukra december 3-án.
Decemberi második klubdélutánunkon 95 klubtagunk a kisgyermekek izgalmával várt az ajándékosztó Mikulásra.
December 13-án rendezik a tatai Német Nemzetiségi Múzeum 2019-es záróeseményét.
December 14-én kezdődik az idei, karácsonyi halvásár Tatán a Várárokban.