Legfrissebb hírek

A Kisvárosok Szövetsége május 17-én városunkban rendezte közgyűlését valamint konferenciáját a Hotel Gottwaldban. 
Tatán, a Május 1. úton a Magyar Közút Nonprofit Zrt. folytatja a feltörő forrás által okozott károk helyreállítását. Május 17-én pénteken és május 18-án, szombaton az elkészült szivárgórendszer melletti burkolatot javítják az időjárástól függően. 
Tata Város Önkormányzat Képviselő-testületének Humán és Ügyrendi Bizottsága idén is döntött a kulturális és oktatási, valamint az egészségügyi, szociális és sport alapra beérkezett pályázatokról. A nyertesek, támogatási szerződéseiket a Városházán írták alá május 15-én.
A tatai Család és KarrierPont május 20-án 10:00 órakor „Vállalkozás indítása” címmel előadást szervez, melyet Nagyné Dr. Blahó Piroska a Tatai Járási Hivatal munkatársa tart.
Negyedik születésnapját ünnepli idén a tatai Máltai Játszókert.
A Tatai Városkapu Közhasznú Zrt. „MI, TATAIAK” címmel közösségi fotóalbumot jelentet meg, amelyben városunk civil, munkahelyi, sport és kulturális célú közösségeinek fotói és rövid bemutatkozásuk lesz látható, olvasható. A kiadványról május 14-én rendeztek sajtótájékoztatót az Új Kajakház Ökoturisztikai Központban. 
Vértessomló Német Nemzetiségi Önkormányzata szeretettel hívja az érdeklődőket Tatára, a Német Nemzetiségi Múzeumba.
A Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ), Tata Város Önkormányzata és a Humanitas SE által közösen szervezett II. Szabó Szonja Para Boccia Emlékversenyt és Paraképzőművészeti Biennálét május 18-án és 19-én rendezik Tatán a Güntner Aréna Városi Sportcsarnokban.
A Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Tatabányai Járási Hivatal Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály Növény- és Talajvédelmi Osztálya tájékoztatója a talaj vízeróziója elleni védekezési kötelezettséggel kapcsolatban, a csatolt mellékletben olvasható.