Tata, Ipari park 456.9 hrsz.-ú ingatlan

Pályázati felhívás a Tata, Ipari  található 456/9 hrsz. alatti ingatlan  értékesítés útján történő hasznosítása.

Tata Város Önkormányzata pályázatParkbanot hirdet a tulajdonában álló a Tata, Ipari parkban található, a   tatai 456/9 hrsz.-ú, 1 ha 8189 m2 térmértékű  ingatlan  értékesítés útján történő  hasznosítására. Az ingatlan ajánlott vételi ára minimum 3.752.-Ft/m² + ÁFA.

Általános pályázati feltételek, pályázati dokumentáció:

Pályázni csak írásban, magyar nyelven lehet.

A pályázati dokumentáció megvásárlása az érvényes jelentkezés feltétele.

A dokumentáció megvásárlásának feltételei: A részvételi jelentkezéshez dokumentáció került összeállításra, amely ügyfélfogadási időben vagy azon kívül előzetes bejelentkezés alapján vásárolható meg. A dokumentáció anyagának díja 25.000.- Ft + ÁFA, mely összeget a hivatal részéről rendelkezésre bocsátott postai csekken vagy átutalás útján az önkormányzat Takarékbank Zrt.-nél vezetett 50440016-10016147 számú számlájára kell megfizetni (átutalás esetén az átutalási bizonylatot pályázó köteles a pályázati dokumentáció kiváltásakor bemutatni). A dokumentáció átvételének helye Tatai Közös Önkormányzati Hivatal 2890 Tata, Kossuth tér 1., Városépítészeti és vagyongazdálkodási Iroda (II. emelet 203. szoba).

További információ dr. Bakos Zsolt városépítészeti és vagyongazdálkodási irodavezetőtől kérhető a 34/588-659-es telefonszámon vagy a vagyongazd@tata.hu e-mail címen.

 

Letölthető dokumentumok