Pályázat esővízgyűjtő tartály beszerzésére

Kiemelt kép a Pályázat esővízgyűjtő tartály beszerzésére című bejegyzéshez

Tata Város Önkormányzata idén is meghirdeti a tavalyi évben nagy sikert aratott esővíztárolók beszerzésével kapcsolatos pályázatát.

Az esővíztárolókra pályázhatnak a városban közfeladatot ellátó intézmények és a városban állandó lakóhellyel rendelkező magánszemélyek, továbbá társasházközösségek és lakásszövetkezetek is. Egy ingatlan esetén egy pályázat nyújtható be évente. Pályázhatnak a tavalyi évben érvényes pályázatot benyújtók, azonban az új pályázók az elbírálás során prioritást élveznek!

Az önkormányzat által vásárolt esővízgyűjtő tartályokra való pályázati jelentkezés feltétele, hogy a pályázó vállalja az ingatlana előtti közterület rendben tartását három évig. Vállalja, hogy amennyiben az ingatlana előtti közterületet annak ellenőrzése során gondozatlan állapotban találjuk, a vízgyűjtőt visszaszolgáltatja. A vállalt kötelezettségek körébe tartozik a folyamatosan gondozott zöldterület fenntartása, évelő, vagy egynyári virágok ültetése, illetve fás szárú cserje, fa ültetése. (Faültetést végezni kizárólag a főkertésszel egyeztetett módon, jegyzői engedély birtokában lehet.)

A pályázati adatlap olvashatóan, nyomtatott betűkkel kitöltve, aláírással együtt érvényes. Érvénytelen a pályázat akkor, ha az adatkezelési tájékoztató megismeréséről szóló nyilatkozat nincs aláírva, beküldve.

A pályázatot papír alapon, zárt borítékban a Tatai Közös Önkormányzati Hivatal portáján lehet leadni, a borítékra rá kell írni, hogy „Esővízgyűjtő pályázat”. Elektronikus úton a kornyezet@tata.hu e-mail címre lehet elküldeni a pályázatot (adatlap és nyilatkozat kitöltve, aláírva bescannelve, vagy jó minőségben lefényképezve). A homályos, olvashatatlan pályázat érvénytelen.

Az esővíztároló kb. 500 literes, hozzávetőleg 100 cm átmérőjű és 110 cm magas, ezt a pályázat benyújtása előtt vegyék figyelembe. Az esővízgyűjtők elszállításáról a Tatai Városgazda Kft. telephelyéről a pályázónak kell gondoskodnia.

Adatkezelési tájékoztató környezetvédelmi jellegű pályázat

Intézményi esővízgyűjtő tartály beszerzése_Adatlap

Lakossági esővízgyűjtő tartály beszerzése_Adatlap

tartály beszerzése

Pályázati felhívás_Lakossági esővízgyűjtő tartály beszerzése

Nyilatkozat adatkezelési tájékoztató megismeréséről