Pályázati felhívás az Öreg-tó partján található területen egy szabadstrand kialakítására és üzemeltetésére

Tata Város Önkormányzata pályázatot hirdet a tulajdonában álló, az Öreg-tó partján található területen egy szabadstrand kialakítására és üzemeltetésére.

A pályázó által fizetendő minimum használati díj: 200.000.-Ft/év.

A használati szerződés határozott időre, minimum 5 (öt) évre szól, azzal, hogy pályázónak pályázatában nyilatkoznia kell, hogy a minimum időre vagy annál hosszabb időre kívánja megkötni a használati szerződést. A minimum időt meghaladó időtartam csak egész év lehet.

 

Általános pályázati feltételek, pályázati dokumentáció:

Pályázni csak írásban, magyar nyelven lehet.

A pályázati dokumentáció megvásárlása az érvényes jelentkezés feltétele.

 

A dokumentáció megvásárlásának feltételei:

A részvételi jelentkezéshez dokumentáció került összeállításra, amely 2023. április 3. napjától ügyfélfogadási időben vagy azon kívül előzetes bejelentkezés alapján vásárolható meg. A dokumentáció anyagának díja 5.000.- Ft + ÁFA, mely összeget a hivatal részéről rendelkezésre bocsátott postai csekken vagy átutalás útján az önkormányzat Takarékbank Zrt.-nél vezetett 50440016-10016147. számú számlájára kell megfizetni (átutalás esetén az átutalási bizonylatot pályázó köteles a pályázati dokumentáció kiváltásakor bemutatni).

A dokumentáció átvételének helye Tatai Közös Önkormányzati Hivatal 2890 Tata, Kossuth tér 1., Városépítészeti és vagyongazdálkodási Iroda (II. emelet 203. szoba).

A pályázatok benyújtási határideje: 2023. április 28. 13 óra.

A benyújtott pályázatokat a  Képviselő-testület a májusi rendes ülésén bírálja el.

További információ dr. Bakos Zsolt városépítészeti és vagyongazdálkodási irodavezetőtől kérhető a 34/588-659-es telefonszámon vagy a vagyongazd@tata.hu e-mail címen.

 

Mellékletek:

Pályázati felhívás Szabadstrand
Pályázati kiírás
Adatkezelési tájékoztató