A tatai intézmények vezetői találkoztak a Városházán

Városi intézményvezetői értekezletet rendeztek szeptember 29-én délelőtt a Városháza dísztermében, az önkormányzat szervezésében.

A helyszínen Michl József polgármester úgy nyilatkozott: – A városi fenntartású intézmények vezetőivel rendszeresen egyeztetünk az aktuális információkról, egy ilyen értekezleten merült fel az az ötlet, hogy alkalmat adjunk a találkozásra Tata többi intézményének vezetőjével is. Megegyeztünk abban, hogy félévente rendezünk ilyen eseményeket, melyekre meghívást kap az összes intézményünk, és így lehetőséget nyújtunk a közvetlen kommunikációra, erősítve az együttműködést, emellett tájékoztatást adunk az aktuális ügyeinkről, fejlesztéseinkről, a változásokról, újdonságokról, vagy éppen olyan jogszabályi háttérről, ami érintheti az intézmények működését.

A helyszínen először Michl József tartott tájékoztatót az önkormányzat aktuális projektjeiről és fejlesztési terveiről, majd Rigó Balázs alpolgármester beszélt többek között a CityApp Tata applikációról, illetve a városi ösztöndíjrendszerről. A díszteremben dr. Horváth József jegyző az intézményeket érintő fontosabb jogszabályi változásokról tájékoztatott, míg Petőné Sáradi Zsuzsanna, a Kertvárosi Óvoda vezetője az óvodák és az intézmények együttműködési lehetőségéről számolt be.